2015 Yaz Gelinlerine Makyaj Önerileri

Düğün günü yaklaştıkça korkuların artmasıyla beraber tüm detayların bir anda tekrar gözden geçirilmesi kaçınılmaz bir süreç. Organizasyon, davetliler, müzik derken gelinin asla atlamaması gereken noktalardan biri de makyajıdır. Yaz gelini makyajı hassasiyet gerektiren bir ayrıntıdır. Fotoğraflarınıza cesaretle bakabilmeniz, sevdiklerinize gösterebilmeniz için önceden ihtiyacınız olan ürünleri temin etmeniz düğün gününü daha az stresli geçirmenizi sağlayacak.

Yaz Gelini Makyajının Püf Noktaları

Hangi gelin davetlilerin karşısına ışıldayarak çıkmak istemez ki ?Doğru makyaj uygulamalarıyla yaz gelinleri tahmin edemeyeceğiniz kadar güzel görünebilirsiniz. Peeling ve yüz temizleyici yardımıyla cildiniz güzelce temizlenmeli.

yaz gelini makyajı

yaz gelini makyajı

 

Vücudunuz için de güneş koruyucu içeren bir nemlendirici kullanabilirsiniz. Ayrıca düğün boyunca makyajınızı kalıcı kılmak için de yüzünüze sabitleyici sürmek uygun olacaktır. Güneşe karşı etkili ve su bazlı fondotönler size doğal bir görünüm kazandıracak. Yağlanmayı önlemek için ise uygun renkte bir toz pudra kullanmak şart.

yaz gelini makyajı

yaz gelini makyajı

Yaz gelini makyajının püf noktalarından biri de gözlerde akmayan, suya dayanıklı teninize uygun ürünler kullanmak. Yine ten renginize uygun ve doğallınızı koruyacak bir allık tercih etmelisiniz.

yaz gelini makyajı

yaz gelini makyajı

Dudaklarınızı peeling yaparak ölü derilerden arındırabilirsiniz. Dudaklarınızı pudralamak rujunuzun uzun süre kalıcı olması için önemli bir detay. Parlatıcı ya da doğal tonlarda bir ruj ile yüz makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Şeftali ve pembe tonları doğallığınızı ve şıklığınızı koruyacaktır.

 

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.