2019 Ev Dekorasyon Modası

Yeni yıl içinde yer alan dekorasyon uygulamalarında genel olarak hareketli seçimler yer alıyor. Daha samimi bir alanın yakalanmasına destek olan bu seçimler aynı zamanda canlı renkler ile sağlanarak hoş bir mekân hazırlanmasını sağlıyor.

interior-2400372_640

2019 yılının dekorasyon uygulaması içinde değişik renk seçimleri değiş canlı renk seçimlerine yer açmanız önemlidir. Bu özellikle sahip olan mobilyaları seçerek yeni yıl konseptine uygun olan bir dekorasyona sahip olabilirsiniz.

Koltuklar

Hem rahat hem de canlı renk recimlerine sahip olan koltuk gruplarına yer açarak bu yıl konforlu ve dekoratif bir uygulamaya yer vermenin avantajını yaşayacaksınız.

Koltuklarda set olarak yapılacak seçimlerin yanı sıra farklı tercihlere sahip olan ürünler ile de bir bütünlük yakalayabilirsiniz.

Aksesuarlar

Yeni yıl dekorasyon seçimlerinizde renkli tercihlerin yanı sıra daha sade olan tercihlere yer verebilirsiniz. Böylelikle karmaşaya sebep olmayacak olan bir seçime imza atmanız mümkün olur. Aynı zamanda yeşilliğin etkisini de ev dekorasyonunuza taşıyabilirsiniz. Gerçek saksı çiçeklerinin yanı sıra yapay olan seçimlere de yer açabilirsiniz.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.