2018 Dekorasyonunda Aydınlatma Trendleri

192018 yılı dekorasyon trendleri arasında en çok etkiyi aydınlatma ürünlerinde görebilirsiniz. Genel olarak bakıldığında sanatsal dokunuşlara sahip olan ürünlerin daha çok yer almaya başlaması aslında dekorasyonda gerçekleşen sadeliğin bir sonucu diyebiliriz. Aynı zamanda yaşanmışlık hissini evinize taşıyan vintage stiline uyum sağlayacak olan vintage aydınlatma ürünlerini yeni aydınlatma ürün koleksiyonlarında görmeniz mümkün.

glass-2984299_640

Aydınlatma Modelleri ve Seçimi

Aydınlatma modelleri seçiminde elbette dekorasyon stiliniz ile uyumlu olan parçaya da parçalara yer açmanız gerekiyor. Yeni dekorasyon uygulamaları arasında yer alan Japon tarzının yanı sıra geçmiş esintisine sahip olan vintage esintilerini de mekânlarda yaşatmak yeni sezon ile mümkün. Seçim yapacağınız mekân için aydınlatma model seçiminin yanı sıra yeterli aydınlatmayı elde edebilmek de son derece önemlidir.

Dekorasyonunuz ile tam bir uyum yakalayacağınız aydınlatmanız eğer alanınızı yeterli derecede ışık ile dolduramayacak özelliğe sahi ise yan ürünlere yer vermeniz mümkün. Elbette bu seçimi yaparken tam bir uyumu gözden kaçırmamak gerekli olup birebir aynı model yerine benzer stile sahip model seçimlerine yer açabilirsiniz.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.