2015 Yaz Modasında Trend Desenler

2015 yaz modası trendlerine kreatif ve etkileyici desen tasarımları damga vuruyor. Trend desenler sundukları zevkli ve canlı görselliğin yanı sıra bu yazın modasına farklı boyutlar kazandırıyor. Gerçeküstü tasarımlar ve kubik desenler ile etkileyici bir kıvama gelen moda, çiçek ve tropikal desenler ile doğa yanlısı bir izlenim sunuyor.

tend desenler

tend desenler

Kubik Desenler: Farklı çizgiler ve geometrik şekilller ile tasarlanan kubik desenler  çağa uygun olarak teknik ve entellektüel bir görsellik oluşturuyor. Daha çok siyah, beyaz ve gri renklerde tasarlanan farklı kubik desenler monokrom ekran boyutlarını ustaca modaya uyarlıyor.

tend desenler

tend desenler

Avant Pop: Avant pop, sanatsal ve edebi eserlerin farklı tasarım fikirleri ile medyatik bir hale dönüştürülmesidir. 2015 yaz modası trendlerinde kullanılan avant pop desenlerde parlak renkler, motifler ve baskılar göze çarpıyor. Avant pop akımı 3D baskılar ve gerçeküstü tasarımlar halinde genelikle t-shirt ve elbiselerde kendini gösteriyor.

tend desenler

tend desenler

Çiçek Ve Tropikal Desenler: Bayanlara çok yakışan gül ve çiçek desenleri bu sezon moda. Palmiyeler, kuşlar ve tropikal manzara desenleri de 2015 yazı trendleri arasında.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.