2015 Takı Modelleri

İlkbahar yaz sezonunun gelmesi ile birlikte gösterişli detaylar ile süslenmiş büyük takılar kataloglardaki yerini almaya başladı. 2015 yılında yer alan pek çok takı modelinde 90’lı yıllara nostaljik bir geri dönüş hissediliyor.

Tasma kolye diye adlandırılan kolyeler 90’lı yıllarda bir hayli moda olan modeller arasında yer alıyor. Bu sezon ise tasma kolyeler üzerlerine değerli taşlar ve boncuklar ile işlenmiş hoş motiflerden üretilmiş şekilde karşımıza çıkıyor.

aksesuarlar

aksesuarlar

Kalın bilezik modelleri ise özellikle bikini ve mayo gibi kıyafetleriniz ile uyumlu bir şekilde kullanabileceğiniz aksesuarlardır. Bileklikleri kullanırken aşırı abartılı başka takılar kullanmamanız ise sadeliğinizi kaybetmemeniz için önemlidir.

Alternatif Küpe Modelleri

Küpeler her sezon olduğu gibi bu sezon da en fazla tercih edilen takılar arasında yer alıyor. Yine eski dönemlerde olduğu gibi sallantılı, taşlı ve zincirli küpe modelleri ön plana çıkıyor. Asimetrik dokunuşlar ile alternatif bir tarzda yaratılan farklı küpe modellerini kıyafetlerinizi detaylandırmak için kullanabilirsiniz.

küpe

küpe

Halhallar ise yaz döneminde en çok kullanılan takılar arasında yer alıyor. İri ve detaylandırılmış hatlı halhal modelleri ile şıklığınızı bir adım daha ileriye taşıyabilirsiniz.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.