2015 Dantel Babet Modası

Yeni sezonun ayakkabı modasının ne olduğunu merak ediyorsanız işte karşınızda dantel babet modelleri! 2015’in sokak modasına bomba gibi düşen bu tasarımlar bayanların kalbini ilk günden fethetmeyi başarıyor. Oldukça şık ve kibar olan bu tasarımlar her bayanın gardırobunda bulunması gereken ürünler arasında. Hemen hemen tüm kombinler ile kusursuz bir uyum sağlayan dantel babetler, kullanım açısından da kişiyi rahat ettiren bir forma sahip.

babet

babet

Birbirinden farklı renklere sahip olan modeller arasında en çok ilgi çeken tasarımlar krem renkli ürünler oluyor. Ten rengi ile çok yakın olan krem rengi ayakta yokmuş havası vererek daha estetik bir görünüm sağlıyor. Bahar aylarında keşfedilmeye başlanan ve altın dönemini yaz sıcaklarında yaşayan dantel babeti günlük kombinlerinizde kullanabileceğiniz gibi iddialı elbiselerinizin altına da giyebilirsiniz.

Ayakları Acıtmayan Babet!

Babet kullanmayı çok seven fakat ayakların acıması nedeniyle hep uzak duran bayanlardansanız dantel babetler tam size göre! Yumuşak yapısı sayesinde aldığınız ilk gün bile giyseniz ayağınızı vurmayacağından emin olabilirsiniz.

dantel babet

dantel babet

Ayağınız babetin şeklini alacağına babetiniz ayağınızın şeklini alsın. Özellikle uzun iş saatlerine sahip olan ve sürekli ayakta çalışmak zorunda olan bayanlar için harika bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Tüm gün ayaklarınızı rahat ettirecek ve delikli yapısı sayesinde ayak kokusu yaşanma sorununa son verecek. Bu babetin en güzel yanlarından biri ise kolaylıkla yıkayarak kurutabilmenizdir.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.