2015 Avize Modelleri

Avizeler ev dekorasyonunda aydınlatmanın sağlanmasının yanı sıra aynı zamanda mekanlarınızın daha şık bir görünüme kavuşmasını da sağlayabilmektedir. Eski dönemlerde sadece taşlı ve büyük avize modelleri kullanılırken, artık her kişinin dekorasyon zevkine uygun olan daha modern modeller üretilebiliyor.

avize

avize

Taşlı avizelerden vazgeçmeyenler için hala aynı modeller üretiliyor. Ancak bu tür modellerden sıkılmış olan ve modern dekorasyon dokunuşlarından hoşlanan kişiler için 2015 yılında oldukça sade ve minimal modeller karşımıza çıkıyor.

bulut avize

bulut avize

Dekorasyonunuzda Bütünlük Sağlayın

Alternatif tarz arayışları içerisinde olanlar ise bu yıl rengarenk tasarımlara sahip olan farklı tarzdaki avizeleri seçebiliyorlar. Cam kürelerden üretilmiş olan avize modelleri özellikle bu tür modeller arayanlar için en ideal parçalar olarak karşımıza çıkıyor.

renkli avize

renkli avize

Kuş tüylü avizeler ise daha çok iddialı görünümü seven ve kişiler için ideal parçalar oluyor. Evinizin büyük bir çoğunluğunda durgun ve sade bir hava yarattıysanız ve ufak bir hareketlilik katmak istiyorsanız da kuş tüylü ve gösterişli avize modellerini tercih edebilirsiniz. Avizelerin bu şekilde dekorasyonu tamamlayıcı özelliklerinden yararlanmak her zaman daha sağlıklı sonuçlar elde edebilmeniz için iyi bir yöntem olacaktır.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.