2019 Yılının Neon Modası

2019 modasında yer alan giyim parçaları arasında yer alan neonlar özellikle dikkat çekmekten keyif alanlar için ideal olan ürünlerdir. Neon renkleri ile hazırlanan pantolon, etek, elbise gibi birçok parçayı satın alarak kombinasyonlarınızda bu ürünlere yer verebilirsiniz. Birbirinden farklı özelliklere sahip olan parçalar arasından seçim yaparken ise beğeninize hitap eden ve kombin planlamanıza yer açabilirsiniz.

neon

Neon Modası Kombinleri

Neon renkleri ile hazırlanan giyimler arasından seçim yaparak kombinasyonunuzu kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.  Neon giyim parçaları kimileri için beğenilmezken kimilerinin de favori seçimleri arasında yer alıyor. Kombinasyonlarınızda yer verebileceğiniz neon parçaların kombinasyonunun yapılmasında ise sade olan renklere yer vermeniz daha uygun olacaktır.

2019 modasında sadece neon renkleri ile hazırlanan parçalar yer almıyor. Aynı zamanda leopar desenlerine ve ışıltılı gümüş renklerine de yer açılıyor. Dikkat çekici bir güzellik ve kombin arayanlar için uygun olan sezonda aynı zamanda pop art desenleri ile sanatsal dokunuşlar da yer buldu. Kendi stilinize en yakın olan tercihler ile kombinasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.