2018 Yılının Takı Modası

2018 yılı içinde takı trendleri 2017 yılı ile farklı olmak ile beraber aynı olan takılarda bulunuyor. Özellikle kombinasyonlarında takılara yer verenler için şık ve oldukça iddialı bazı takı parçaları yeni sezonda moda oldu diyebiliriz.

necklace-518268_640

Asimetrik Kesim Küpeler

2017 yılında halka küpe modasını doya doya yaşamış olup 2018 yılına geldiğimizde ise asimetrik kesime sahip olan küpeleri daha sık göreceğiniz. Özellikle günlük kombinasyonlarınızda sıklıkla kullanabileceğiniz ürünler arasında yer alıyor.

Broşlar

2018 yılı sezonunda broşları da sıklıkla kullanabileceksiniz. Sadece yakalarda değil şapka, çanta gibi aksesuarlarınızda da broş kullanımına yer verebilirsiniz. Klasik şıklığınıza destek olacak olan broş seçimlerinizi yeni sezon içinde yaparak iş yaşamınızda kullanabilirsiniz.

Yüzükler

Yeni sezon yüzük takmayı sevenleri sezonu olarak eskinin devamı niteliğindedir. 2017 sezonunda her parmağa takılan yüzük modası 2018 yılında da aynen devam ediyor.

Halhal Kullanımı

Yaz aylarının yanı sıra artık kış aylarında da halhal kullanımına yer verilebiliyor. Beğendiğiniz zarif ve şık halkaları kombiniz ile uyumlu olarak kullanabilirsiniz.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.