2015 güneş gözlüğü modası

Moda, yaşayan ve sürekli kendisini yenileyen bir kavramdır. Bu kavramı hayatınıza uygulayarak, ciddi derecede kendinizi geliştirebilir, hayatın tüm renklerini içinizde muhafaza edebilirsiniz. Atılacak adımlardan en önemlisi, modayı takip etmek olacaktır. Modayı takip etmek, sizleri özel ve ayrıcalıklı kılacaktır. Buradan hareketle birkaç öneride bulunmak istiyorum.

güneş gözlüğü

güneş gözlüğü

Her gelen yeni yıl, içinde birçok yeniliği de beraberinde getirir. Moda kavramı, kendisini sürekli yenilediği için, 2015 yılında da farklı ürünleri görmemek mümkün değil. Bu noktada güneş gözlüklerinden bahsetmek istiyorum. 2015 güneş gözlüğü modası, geçtiğimiz seneye nazaran biraz farklı bir durumda yer alıyor. Daha hoş tasarımların ortaya çıktığı bu sene, yuvarlak çerçeveler en revaçta olan modeller olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

güneş gözlüğü

güneş gözlüğü

Çerçeve rengi siyah ve beyaz olan bu tasarımlar, yuvarlak olması hasebiyle ortaya şık bir görüntü çıkarıyor. Özellikle bayan gözlük modellerinde tercih edilen yuvarlak çerçeveler, bayana şıklık ve zarafet kattığı gibi, özellik ve ayrıcalıkta katıyor. Farklı bir konuma gelen bayanlar, dikkatleri de otomatik olarak üstlerine çekmeyi başarıyorlar.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.