Ticari Araç Kar Zinciri Çeşitleri Nelerdir?

Hazırlıksız ticari araçlar, her kış mevsiminde pek çok otoyol şeridinin kapanmasına neden oluyor çünkü bunlar ya yeterince donatılmamış ya da kaliteli zincirler kullanmamış oluyor. Unutmayın ki kış koşullarında ticari araç kar zinciri kullanmak, zorunluluktan öte sürekli trafikte olan otomobil, kamyon, minibüs ve otobüsler için hayati bir önlemdir.

kar-zinciri

En İyi Ticari Araç Kar Zinciri Tipleri

Kış otoyollarını kullanmaya başlamadan önce ihtiyacınıza en uygun ticari araç kar zinciri için araştırma yapmanız önerilir. İşte size fikir verebilecek birkaç kar zinciri modeli ve özellikleri:

Merdiven tipi mahmuzlu patinaj zincirleri: Kamyon ve otobüsler için özel tasarlanmış kar zinciri tipi, mangan- çelik malzemeden üretiliyor. Aracı hareket ettirmeden montaj kolaylığı ile pratik olan kar zinciri modeli, mükemmel fren ve çekiş emniyeti sağlıyor.

Avusturya tipi patinaj zincirleri: Kare ağlı kar zinciri çeşidi, sertleştirilmiş çelikten imal ediliyor. Özel gergi tertibatı ile kullanımı pratik lastik zinciri, karda ve buzda sarsıntısız çekiş ve fren emniyeti sağlıyor.

Buz kıran tipi acil durum patinaj zinciri: Bakır- çinko kaplamalı, sertleştirilmiş çelik malzemeden üretilen kar zinciri, özellikle kısa mesafede, yoğun buzlu yollarda güvenli hareket imkânı yaratıyor.

Türkiye’nin ve dünyanın en kaliteli lastik zincirleri, patinaj zincirleri, orman zincirleri ve koruyucu zincir üreticisi Las Zırh’dan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.