2018 İspanyol Paça Trendi

1970’ li yılların akla ilk gelen moda akımı olan İspanyol paça pantolonlar 2018 yılı moda akımı içinde de yerini aldı. Genel olarak uzun boylu hanımların sürekli olarak tercih ettikleri moda olsun olmasın kullanmaktan keyfi aldıkları İspanyol paçalar yeni sezonda daha sık göreceğimiz modeller arasında bulunuyor. Birçok farklı kumaş seçeneği ile koleksiyonlarda yer almaya başlayan İspanyol paçalar hem sportif havası hem de klasik dokunuşu ile zamansız bir şıklığı size kazandıracak olan parçalardır.

group-306252_640

İspanyol Paça Pantolon Kombinleri

İspanyol paça pantolonlarda genel olarak bel hizasında biten ve üstü dar olan parçalara yer vermeniz önerilir. Bunun yanı sıra salaş bir görüntü için bol kazaklar da şık bir bütünlük yaratsa da boyunuzun uzun olması bütünlük için önemli bir detaydır. Tesettürlü bayanlarında tercih ettikleri bu modeller rahtlığı ile da bayanlar tarafından seçiliyor.

İspanyol paça pantolonlar dizden bollaşan yapısı ile dikkat çekerken yüksek topukları saklayabilmek içinde ideal bir forma sahiptir. Bu pantolon modelleri ile dilediğiniz yüksekliğe sahip olan ayakkabılarınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.