2015 Makyaj Modası

2015 makyaj modası denince öncelikle akla yeni renk modaları, yeni trendler ve yeni sezon rujlar, eyelinerler, göz kalemleri, yeni tonlarda allıklar, rimeller, fondatenler akla geliyor. Bu açıklanan moda haftaları aynı zamanda güzellik trendlerinin de belirleyicisi.

2015 makyaj modası

2015 makyaj modası

Bu sene her zamankinden daha farklı ve canlı gözüken belirgin gözlerle karşılaşacaksınız. Islak kirpiklerle her zamankinden daha canlı, cazibeli ve dramatik bir tarz yaratacaksınız. Bu kirpik uygulaması sayesinde daha hüzünlü bir durumla karşılaşabilirisiniz.

2015 makyaj modası

2015 makyaj modası

Bazı kadınlar eyelinerin çekilme zorluğundan dolayı uğraşmak istemezler fakat bu sene o profesyonel uzmanların elinden çıkan eyeliner çekimini gördüklerine gözlerine inanamayacak ve eyelinere hayır diyemeyecekler. Eyelineri hem kirpik diplerinize ve göz kapağı çukurunuza çekerek seksi ve kendinizden emin bakışlara sahip olabilirsiniz.

2015 makyaj modası

2015 makyaj modası

Bu sene dudaklarınız da kirpikleriniz kadar canlı ve ıslak olacak. Pastel ve mat tonlardaki rujlara şimdiden elveda diyebilirsiniz çünkü bu sene birbirinden canlı fuşya, kırmızı, kahverengi, bordo renklerde olan parlatıcılar sayesinde her dakika dudaklarınız parlayacak ve kendini belli edecek.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.